Contact & informatie over deelname aanvragen

Organisaties kunnen kandidaten aanmelden en of informatie opvragen via het secretariaat op 088 730 55 56 of info@nintes.nl

Uiteraard is het ook mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. Een organisatie kan maximaal twee deelnemers voordragen voor deelname aan NINTES. De kandidaten worden voorgedragen aan het Bestuur.

In het onderstaande contactformulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.

Bedrijfsnaam
Voornaam *
Achternaam *
Adres
Postcode
Stad
Telefoonnummer
E-mail *
Onderwerp
Bericht *
Wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen.

Telefoon secretariaat

+31(0)88 - 730 55 56

Adres

Nintes
Landgoed 'Berg en Bosch',
Prof Bronckhorstlaan 10 / gebouw 84
3723 MB BILTHOVEN

Routebeschrijving

Per auto (via A27):

Afslag 32 Maartensdijk/Bilthoven op de A27.
Richting Bilthoven op de rotonde.
Na enkele kilometers links richting Berg en Bosch.
Berg en Bosch ligt na enkele momenten aan uw rechterhand.
Op het terrein gaat u rechtsaf voor de slagboom langs. Vervolgens volgt u de weg rond het terrein tot u na enkele bochten aan uw rechterhand een glazen gebouw ziet. NINTES is gevestigd in het laatste gebouw nr. 84.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf station Bilthoven (taxistandplaats) rijdt streekbus 58 een maal per uur (5 minuten voor heel) richting Maartensdijk, uitstappen bij halte Berg en Bosch.