Auping 18-4-2019

Donderdag 18 april kwamen wij elkaar tijdens ons werkbezoek aan Koninklijke Auping te Deventer. Volgend op de introductie van Jan-Joost Bosman – CEO van Auping – bij NINTES in september 2018 gingen we hier het gesprek aan over de door hem aangedragen thema’s in de verdere ontwikkeling van Auping.

Twee specifieke thema’s stonden centraal in de dialoog die wij voerden;
– duurzaamheid; welke rol speelt duurzaamheid nu en in de toekomst voor Auping? Wat gaat duurzaamheid betekenen voor het speelveld van Auping en voor de positie in de markt? En wat betekent dit voor de organisatie en de mensen in de organisatie?
– markt; sterk in verandering, de klantreis neemt steeds andere vormen aan, wie gaat deze reis domineren en wat betekent dat voor Auping? Consumenten zijn steeds kritischer over de kwaliteit van producten en diensten en daarnaast over de voorwaarden waaronder deze geleverd worden, bijvoorbeeld het recht op retour. Wat betekent dit voor de markt en meer specifiek Auping zelf?

Daarna gingen we de fabriek van Auping bezoeken om een indruk te krijgen hoe een matras tot stand komt en welke momenten daarin belangrijk zijn voor bijvoorbeeld vernieuwing en duurzaamheid.

We kunnen terugkijken op een zeer interessante dag!