28 oktober 2020: On Purpose; dromen, durven, doen!

Je hebt een mooie baan, met veel toekomstperspectief. Je voelt je gewaardeerd en de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Ook voor de buitenwereld is dit een plek met status, belangrijk voor jouw eigenwaarde. En toch knaagt er iets. Je vraagt je af wat dat ‘iets’ is. Niet zelden voelen we onszelf gevangen op de plek waar we ons werk doen. Er zijn redenen waarom die ‘gevangenis’ comfortabel aanvoelt; beloning / verplichtingen, bekend terrein, waardering, status / emolumenten, verwachtingen elders, etc. Toch denk je weleens over uitbreken en ontsnappen, over je droom najagen omdat je dat heel belangrijk vindt.

Ed Monchen (CEO iPlusSolutions) had een geweldige baan bij een wereldwijd opererend adviesbedrijf in de financiële dienstverlening. Hij was eindverantwoordelijk voor een belangrijk onderdeel en opereerde in Azie en EMEA domein. Toen de kans zich aandiende om zijn diepere drijfveren te verkennen nam hij die aan. Ed ontdekte dat zijn drijfveren niet langer pastte bij de doelen van de organisatie. Zijn besluit stond vast; het roer gaat om. Ik ga doen wat me raakt.

In dit webinar vertelt Ed Monchen zelf over zijn reis naar deze nieuwe uitgangspositie en wat hij inmiddels doet. Ed gaat dieper in op zijn beweegredenen en welke twijfels en angsten hij heeft moeten overwinnen om zijn besluit te nemen. En hoe belangrijk de support van je partner daarbij is. Uiteraard hebben we alle gelegenheid om vragen te stellen.